(3) | " (1) | 1 (2) | 2 (2) | 3 (1) | 5 (1) | 9 (1) | A (45) | B (50) | C (55) | D (91) | E (12) | F (25) | G (31) | H (32) | I (28) | J (20) | K (77) | L (16) | M (57) | N (54) | O (55) | P (123) | Q (1) | R (42) | S (128) | T (50) | U (16) | V (1) | W (78) | X (3) | Y (2) | Ż (45) | Ł (7)
Tytułsortuj malejąco Autor Ostatnia aktualizacja
Achaja I, II, III (Andrzej Ziemiański) Firewarrior czw., 02/13/2014 - 06:42
Ad infinitum (Michał Protasiuk) - recenzja PersilGold pon., 12/22/2014 - 02:56
Adept (Adam Przechrzta) – recenzja BunPaulina śr., 05/04/2016 - 02:48
Adwokat spraw ostatnich. Kontrakt (Paweł Mirosław Szlachetko) - recenzja Boomer wt., 05/05/2015 - 02:43
Age of Empires II: Age of Kings tess ndz., 02/09/2014 - 15:14
Agent JFK 1. Przemytnik (Miroslav Žamboch, Jiří W. Procházka) tess wt., 02/11/2014 - 08:15
Agnieszka Kossowska – Duże sprawy w małych głowach (recenzja) tess śr., 11/23/2016 - 07:46
Akademia Dobra i Zła (Soman Chainani) - recenzja Mała Pisareczka czw., 09/17/2015 - 02:26
Akademia Dobra i Zła. Długo i szczęśliwie (Soman Chainani) - recenzja Mała Pisareczka pt., 06/24/2016 - 02:19
Akademia Dobra i Zła. Świat bez książąt (Soman Chainani) - recenzja Mała Pisareczka pon., 02/01/2016 - 03:57
Akademia wampirów (Richelle Mead) – recenzja Katriona pt., 11/07/2014 - 02:19
Alchemik z Hagi (Leszek Konopski) - recenzja Prokris śr., 09/24/2014 - 03:10
Alfa i Omega. Wilczy trop (Patricia Briggs) - recenzja Konrad Staszewski ndz., 01/26/2014 - 01:50
Alice (Joseph Delaney) – recenzja Katriona pon., 05/11/2015 - 02:17
Alice: Madness Returns Salantor wt., 01/10/2017 - 11:19
Alicja (Jacek Piekara) - recenzja audiobooka darth ithilnar sob., 01/25/2014 - 21:52
Alicja po drugiej stronie lustra (DVD) – recenzja agido16 pon., 12/05/2016 - 03:36
Ambasadoria (China Miéville) - recenzja Scarlett sob., 01/25/2014 - 21:11
Amerykańscy bogowie (Neil Gaiman) - recenzja PersilGold sob., 01/25/2014 - 22:00
Amerykański modlitewnik. Luizjański blues. Viator (Lucius Shepard) - recenzja Wiedźma sob., 01/25/2014 - 23:51
Amerykański wampir. Tom 6 (Scott Snyder, Rafael Albuquerque) – recenzja Wiedźma pon., 11/28/2016 - 07:50
Ametysta (Viktoria Armstrong) - recenzja Sachmet czw., 07/23/2015 - 07:46
Anatomia dla artystów fantasy (Glenn Fabry, Ben Cormack, Michael Cunningham) - recenzja darth ithilnar sob., 01/25/2014 - 21:08
Andumenia- (Monika Glibowska) - recenzja Diana Piotrowska wt., 02/28/2017 - 09:49
Angelfall (Susan Ee) - recenzja Prokris ndz., 01/26/2014 - 01:03
Angelfall 2. Penryn i świat Po (Susan Ee) - recenzja Prokris wt., 10/28/2014 - 03:37
Anielski śpiew (Adrian Turzański) - recenzja Prokris pon., 06/16/2014 - 02:08
Anima Vilis (Krzysztof T. Dąbrowski) Nubia wt., 02/11/2014 - 08:14
Annabelle (DVD) - recenzja Kresyda pt., 04/24/2015 - 02:07
Apokalipsa Z. Gniew sprawiedliwych (Manel Loureiro) - recenzja agido16 pt., 07/01/2016 - 02:40
Apokalipsa Z. Początek końca (Manel Loureiro) - recenzja Tala sob., 01/25/2014 - 20:36
Apollo i boskie próby (Rick Riordan) - recenzja just_monca śr., 08/31/2016 - 03:19
Arion. Ścieżka wybrańca (Jakub Strzakłowiec) - recenzja darth ithilnar czw., 08/28/2014 - 03:30
Arkadia (Iwona Michałowska) - recenzja Mongfind sob., 01/25/2014 - 23:09
Arktyczny dotyk (Jennifer L. Armentrout) - recenzja Diana Piotrowska wt., 11/08/2016 - 03:17
Assassin’s Creed: Objawienia (Oliver Bowden) - recenzja Pattyczak ndz., 01/26/2014 - 05:30

Strony

Nazwa użytkownika

Podium

"Apex" zdobywają:


Monika Kuźma
Maciej Andrzejczak
Mariusz Szymczak

Facebook

Discus

Ankieta

Tekst, który Twoim zdaniem zasługuje na zwycięstwo to:
Nie-szczęście (Sylwia Mierzejewska)
22%
Zapach umierania (Wojciech Feliks)
7%
Fala (Magdalena Pieńskowska)
15%
Lily (Zuzanna Karbowska)
15%
Równowaga (Anna Racław)
15%
Pani zabiła pana (Zuzanna Hejmowska)
15%
Spadek (Martyna Staniecka)
11%
Razem głosów: 27